Na 17 jaar voor de klas te hebben gestaan loop ik voor de laatste keer het schoolgebouw uit en geen idee wat ik ga doen ‘later als ik groot ben.’

Ik wist:
‘Onderwijs heeft mijn hart.’
Maar ook:
‘Ik wil een volgende stap in mijn loopbaan.’
Dus ja… wat dan?

Ik heb een verbinding gelegd, tussen enerzijds mijn interesse voor en ervaring in het begeleiden van iemands leerproces en anderzijds mijn betrokkenheid bij het welbevinden van leraren.

Het coachen van mijn eigen leerlingen op het basis- en voortgezet onderwijs vond ik altijd één van de leukste onderdelen van mijn werk en in coachen wilde ik me graag verder ontwikkelen.

En ondanks dat ik voor de klas staan altijd inspirerend, waardevol en leerzaam had gevonden, werkte ik vaak te hard en maakte ik mij ook weleens zorgen over mijn eigen duurzame inzetbaarheid. Ik voelde dat er een manier moest zijn om hiermee om te gaan.

Ik weet dat hier meer leraren mee kampen en daarom heb ik in 2021 LINE|Leraarcoaching opgericht met als missie het steunpunt te zijn voor leraren binnen het basis- en het voortgezet onderwijs die een gevoel van stress, werkdruk of disbalans ervaren. Ik ben geschoold als coach, beeldcoach en professional organiser en heb daarnaast diverse trainingen gevolgd.
De ONderWIJSGOED|Werkgeluk methode die ik heb ontwikkeld is bijzonder effectief voor de onderwijssector!

Herken je je in mijn verhaal, twijfel dan niet om contact op te nemen!
Dan kunnen we vrijblijvend bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Tot snel!
Eline Reuvekamp

De naam LINE staat voor het Engelse ­­woord lijn:

  De lijn van de leercurve en een groeiproces
  De lijn van de route naar een doel
  To draw a line -> een grens trekken
  De lijn van een loopbaan